Fotózással kapcsolatos linkek

Magyar nyelvű linkek:

digitalisfoto.lap.hu

Hatalmas linktár számos digitális fotózással kapcsolatos linkkel: tesztek, hírek, magazinok. Talán a legnagyobb forgalmú fotózással foglalkozó katalógus oldal.

www.fotozz.hu

Az egyik leglátogatottabb magyar oldal, rengeteg feltöltött fotóval, fotóvéleményezéssel. Számtalan felhasználó több ezer fotójáról olvashatsz hozzászólásokat, véleményeket.

pixinfo.com

Digitális fényképezőgép adatlapok, tesztek, leírások, cikkek és hírek minden mennyiségben.

www.edigital.hu

Elektronikai webáruház, hatalmas fényképezőgép-választékkal. Online rendelés, 15e Ft felett ingyenes kiszállítás, gyors beszerzés, bátran ajánlom őket, számtalanszor vásároltam már náluk fotós kelléket.

www.220volt.hu

Kifejezetten fotós termékekre szakosodott online áruház. Az Edigitalhoz hasonlóan jó árakkal és széles választékkal.

www.optiform.hu

Fotózásra specializálódott kisebb cég. Megbízhatóak, értenek ahhoz, amit árulnak. Gépek és objektívek mellett számtalan kiegészítőt is megtalálsz náluk. Használt objektíveket is forgalmaznak.

www.fotomarket.hu

Ha fotóelőhívásra, papírképekre van szükséged, fordulj hozzájuk bizalommal. Online feltöltheted a képfájlokat, és másnap már el is mehetsz értük. Baráti áraik vannak és nagy tömegű fotóelőhívást is könnyedén meg tudsz oldani náluk, FTP-vel faló fotófeltöltést is támogatnak!

 

Angol nyelvű linkek:

www.dpreview.com

Talán az egyik legnagyobb külföldi fotós oldal. Számtalan fényképezőgép és objektív teszt, fórum, leírások, cikkek, hírek. Fényképezőgépek adatainak és tesztjeinek megismerésére mindig ezt az oldalt használom. Megbízhatóak, objektívek és nagyon profik.

www.steves-digicams.com

Rendkívül széleskörű, közkedvelt oldal sok-sok leírással, példaképpel és teszttel.

www.shortcourses.com

Ezen az oldalon hosszú és részletes ismeretterjesztés folyik digitális fényképezés témában. Folyamatosan megújuló tartalom a fotózás összes területéről.

photoinf.com

Kompozícióról szóló cikkek gyűjteménye, elismert fotósok írásai.

Egyéb, nem fotózás linkek:

https://illesdaniel.hu

Esüvői fotózás oldalam.

https://moshatoszajmaszk.hu

Ha szükséged lenne mosható szájmaszkra vírusjárvány idején.

https://harshotel.hu

Kétcsillagos szálloda Gyomaendrődön.