Barion Pixel

Helló,

Illés Dániel vagyok, hobbim a fotózás!

A fényképezés számtalan területéből elsősorban esküvőfotózással foglalkoztam. Egy esküvő megörökítése rendkívül izgalmas kihívás, melyhez szerintem elengedhetetlen, hogy a fotózás összes területén jártas legyen kicsit az ember. Egy esküvőn a legkülönbözőbb helyszíneken, folyamatosan változó fényviszonyok között kell lencsevégre kapni a megismételhetetlen, érzelmekkel teli jeleneteket. 

A pillanatok megörökítésére specializálódtam, kifejezetten fotozsurnaliszta stílusú képeket készítettem (illesdaniel.hu). 2012-től 2014-ig tagja voltam a világ legnevesebb esküvőfotós szervezetének, a Wedding Photojournalist Associationnek. 

fotozasblog.hu oldalam célja, hogy segítse a fotózás iránt érdeklődőket eligazodni a számtalan, néhol bonyolultnak tűnő fotós fogalom között.   

Fotózás lépésről lépésre e-könyvem kifejezetten kezdő, a fotózással most ismerkedő lelkes amatőröknek készült. Több év tapasztalatát gyűjtöttem össze benne, nem kell mindenhonnan összevadásznod a leghasznosabb információkat, ebben az e-könyvben megtalálod a legfontosabb alapokat!

A weboldalon található írásaim remélem segítenek elmerülni a fotózás világában. Ha bármilyen véleményed van az oldalról, cikkekről, amit megosztanál velem, a lenti űrlapon keresztül tudsz üzenetet küldeni!

Kellemes olvasgatást kívánok!

Illés Dániel – fotós

 


 
 

profile