Vásárlói vélemények - visszajelzések

Vásárlói vélemény – Gábor

Gratulálok a könyvhöz,nagyon érthető és nagyon a lényegre fókuszál – ezért is bátorkodtam megvásárolni!
Sok erőt is adott eddig szinte csak autó módban fotóztam most uj világ nyílt meg!
Koszonom meg egyszer!

Üdv:
Gabor

Vásárlói vélemény – Barsony Mario

Kedves Dani!

Eloszor is szeretnem kifejezni gratulaciomat,a konyv amit vasaroltam valami nagyszeru! Nincsenek benne felesleges sorok es ugy magyarazod el a dolgokat ahogy azt mindig is szerettem volna hallani valakitol! Imadom benne a peldakat, a fotokat! Igazabol a konyv elso betujetol az utolso pontig mindent! Masreszt szeretnem kifejezni a halamat, ugyanis neked koszonhetoen megtalaltam a szamomra legmegfelelobb gepet! Szerencsesnek erzem magam h a vasarlas elott eltudtam olvasni a konyved! Sok vacilalas utan vegul egy Panasonic Lumix G7 mellett dontottem! Szamomra fontos a 4k video felvetel, ugyanis en inkabb rogzitett videofelveteleket szeretnek csinalni, de a fenykepezes alapjait is elsajatitanam! Egy szo mint szaz…KOSZONOM!

Barsony Mario

Vásárlói vélemény – Andrea

Kedves Dániel!

Köszönöm szépen a kitűnő tudáscsomagot!
Nagyon hasznos és közérthető anyag!
Köszönet érte!
Üdvözlettel: Andrea

Vásárlói vélemény – B. András

Szia, vettem egy Pentax K50-est és négy olcsóbb obit (kit obit, régi manuálisat, stb). Csak megjegyezni szeretném, hogy míg a legtöbb fotós egyfajta technokrata fölénnyel iskolázza le a magamfajta kezdőt, a te oldaladat találom a legközérthetőbbnek és a leggyakorlatiasabbnak. Kár, hogy csak a gép megvásárlása utáni napok egyikén szörföltem ide. valójában a cikkeidet kézikönyvé rendezve a fényképezőgépek mellé kellene csomagolni! 🙂
Köszönettel: B. András

Vásárlói vélemény – G. Flórián

Nagyon szépen köszönöm.
Megérkezett a fájl.
Zseniális anyag nagyon hasznos dolgokkal.
Még egyszer köszönöm szépen.

 

Vásárlói vélemény – Kardos Ferenc

Kedves Illés Dániel!

Köszönöm ezt a sok értékes gyakorlati tanácsot, az őszinte segíteni akarást. A könyv olvasása közben az a kellemes érzésem volt végig, hogy egy olyan ember avat be a fényképezés titkaiba, aki ebből él, naponta old meg nehéz fotós helyzeteket, és ezeket a kipróbált, sikeres megoldásokat adja át az olvasónak.Sok olyan trükköt is, amit máshol nem lehet megtalálni. Köszönöm. Most megyek, és kipróbálom mind.

Üdvözlettel: Kardos Ferenc

 

Vásárlói vélemény – Györgyi

Kedves Dániel!

Köszönet a könyvért. Még sehol ilyen tömören és logikusan nem foglalták össze a fotózás alapjait, mint ebben a könyvben. Ami a fényképező gép leírásában és egyéb technikai kérdésekben eddig nem volt világos, az is érthetővé vált. Remélem a haszna a képeimen is megmutatkozik. Nagyon olvasmányos és érthető.

Üdvözlettel:
Györgyi

Vásárlói vélemény – Sz. Csaba

Kedves Dániel!

Köszönetet szeretnék mondani amiért ezt a könyvet összeállítóttad! Fantasztikus lett, már 3* elolvastam! Mindig több és több marad meg bennem. Rengeteget javultak a képeim, mint minőségben mint komponálásban! Sokkal jobban figyelek minden kis részletre. Messze még a tanulás vége de minden nappal úgy érzem egyre jobb leszek! Szóval még egyszer köszönöm neked!

Üdvözlettel,

Sz. Csaba

Vásárlói vélemény – Babják István

Régóta fotózgatok, nagyjából ismertem is a fogalmakat, de ezek után minden a helyére került. Most már tudom miért nem kaptam vissza a fotókon azt, amit láttam.

Babják István.

Vásárlói vélemény – B. László

Kedves Dániel! Nekem nagyon tetszett és hasznos volt a könyv. A videót még előbb meg kell ismernem. Erre még nem volt időm. Korábban megvettem Scott Kelby 1. kötetét, de a Tieddel kellett volna kezdeni. Ez kifejezetten kezdő digitális fotózóknak való. Én valamikor filmes géppel fotóztam, de a digitális még nekem elég új. Üdv: B. László

Vásárlói vélemény – anonim

Mivel új vagyok ezen a területen és azt gondolom, ez a fajta fotózás egyfajta “társas” műfaj is szokott lenni általában, hiszen kicserélik egymással a tapasztalatokat. A könyv kicsit olyan mintha valaki részt venne velem egy párbeszédben, ami a fotózást illeti.

Vásárlói vélemény – Ági

Laikusként is könnyen érthető, hasznos tudásanyagot tartalmaz.

Ági

Vásárlói vélemény – S. Gábor

Üdvözlet a szerzőnek. Összességében remek munkát végzett, jó átfogással, a kezdőknek, és haladóknak egyaránt hasznos anyaggal szolgált. Köszönet érte, és gratulálok hozzá.

S. Gábor

Vásárlói vélemény – anonim

Hasznos alapismeretek amatőröknek, hobbi fotósoknak és mindazoknak, akiknek nem csak az exponáló gomb megnyomásáig terjed a fotózás. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vásárlói vélemény – M.Ferenc

Nagyon hasznos és sokrétű, jól szerkesztett digitális könyv, amely a fotózási ismeretek elsajátításához teljes keresztmetszetében komoly segítséget nyújt. Kezdő és haladó fotósok számára is nagyon használható az elméleti és információs digitális anyag.

M.Ferenc

Vásárlói vélemény – V. Róbertné

Amikor a neten erre az oldalra tévedtem, azonnal megtetszett a pár cikk, amit olvastam így gondolkodás nélkül megvásároltam a teljes könyvet. És azt kell, hogy mondjam, jól tettem. Remek szerzemény, érthető, világos, nagyon olvasmányos.
Pont erre vágytam amikor megvettem a Dslr gépem, azonban azt se tudtam mi fán terem a fotózás.
A szerző korrekt, pontos, a vásárlási ügylet simán ment. Mindenkinek ajánlom, aki most ismerkedik a fotózással.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és a lehetőségre, hogy megvegyem a könyvet.

V. Róbertné

Vásárlói vélemény – Bődi Béla

Kedves Dániel!

Csak vissza szeretnék jelezni a Fotózás lépésről, lépésre című kiadványoddal kapcsolatban. Teljes mértékben megérte minden kiadott fillér amit erre a könyvre költöttem. Tárgyilagosan, röviden, de ugyanakkor szemléletesen lettek végig véve a legfontosabb tudnivalók (anno az általam átolvasott néhány 100-150 oldalas könyvekből sem maradt meg több bennem amit a gyakorlatban már akár másnap kipróbálhattam.)
Látszik a sok-sok év aktív fotós tapasztalat a hátad mögött. Nekem kifejezetten a komponálási rész és a végén lévő tippek voltak a leghasznosabbak, mivel személy szerint pár évvel ezelőtt a fiam és a kézilabda csapatának meccsei miatt kezdtem tükörreflexessel fotózni (ma már lassan-lassan a csapat ,,utánfutója vagyok”), így a műszaki hátérrel többé-kevésbé tisztába kellett lennem.
(A Lightroom alapismeret video is nagyon hasznos volt számomra, mivel ezzel a területtel sem foglalkoztam eddig. ) Maximális elismerés a fáradozásaidért.

Bődi Béla

Vásárlói vélemény – Sz. Nikolett

Sokat segített az elindulásba, hogy hogyan is használjam, nem csak auto beállítással a középkategóriás tükörreflexes gépemet. Lightroom bemutatásának különösen örültem. Bár lehetne egy kicsit részletesebb is, a többi szerkesztési lehetőségek bemutatásával.

Sz. Nikolett

Vásárlói vélemény – V. Gábor

Kezdőknek tökéletes, nagyon jó indulóanyag!

V. Gábor

Vásárlói vélemény – K. Csaba

A könyvben és a videóban is sok hasznos és elsősorban gyakorlatias dolog van. Ez elsősorban a teljesen kezdőknek ad nagy segítséget!

K. Csaba

Vásárlói vélemény – B. János

Áttekinthetö, könnyen érthetö magyarázatok sok hasznos informácio, nagy segitség volt hogy más szemmel tekintsek a fotozásra.

B. János

Vásárlói vélemény – Bea

Kedves Dániel!

Nagyon tetszett a könyv amit írtál, igazán informatív, érthető, lényegretörő volt. Teljesen nulla tudással, a könyved segítségével, meg tudtam vásárolni a nekem megfelelő gépet. (ez egy lumix LX7) Sokat gyakorolok a géppel, tanulgatom, illetve a munkámhoz is napi szinten kell használnom. Ha valamit nem tudok, előkapom a könyved és tök jó, mert mindig van válasz a bennem felmerülő kérdésre, az én tudásszintemen! Úgyhogy gratulálok a könyvhöz!

Bea

Vásárlói vélemény – Péter

Maximálisan elégedett voltam.Ennyi pénzért,pontosan amit kerestem.Nincs túl bonyolítva,érthető a kezdőknek is.Minden ami kezdetben fontos lehet,véleményem szerint benn van,jól összeszedve.Aki komolyabban belemerülne,ezután tudni fogja merre induljon,köszönhetően a megtanult fogalmaknak illetve technikáknak.Sok egyéb könyv elrettentő tud lenni a részletességével,ami egy kezdőnek teljesen értelmetlen.Ja és persze,már sikerült pár ”értelmes”képet csinálnom a könyből merítettek segítségével.

Péter

Vásárlói vélemény – anonim

Nagyon sokat tanultam belőle, bátran ajánlom az ismerőseimnek!

Vásárlói vélemény – anonim

A működési elvek nagyon részletesek. A gyakorlati részek, esttanulmányok a fontosak. Az olvsó elvesztheti az önbizalmát akkor, ha pld. tükörreflexes gép működése részletes leírása kerül szóba. Több olyan leírás kellene, ahol pontokba szedve lehetne látni a tennivalókat. Nem biztos, hogy a teljesen kezdő fotósok a könyvből mindent megértenek. Bár még időhiánya miatt nem olvastam el a könyv kiegészítéseit, de itt most a könyvről kellett értékelést írni. Összességében számomra érthető és hasznos volt. Készítettem magamnak belőle egy rövid összefoglaló kivonatot, amit a gxakorlathoz tudnom kell, bár lehet, hogy ez a kiegészítőkben is megtalálható lesz.

Vásárlói vélemény – P. Anikó

Kedves Dániel! Egyszerűen elmagyarázott, példákkal bemutatott, nekem, mint kezdőnek szóló könyv. (Bár több van benne!). A könyv megvétele után gépet is vettem, most meg a tanulás folyamata tart. Mint mindennel, ezzel is úgy van, hogy nem elég a jó gép, ahhoz érteni is kell. Ebben sokat segít a könyv. Egyszóval: tetszik!

P. Anikó

Vásárlói vélemény – Cz. Béla

Akit érdekel, hogyan kell jól megkomponált, tiszta éles képeket készíteni, de nem tudja, hogy fogjon hozzá, annak ajánlom. Az alapokat meg lehet tanulni belőle.

Cz. Béla

Vásárlói vélemény – H. Sanyi

Sokat segit hogy jobb fotokat keszitsek.

H sanyi

Vásárlói vélemény – Á. Zsuzsanna

Nekem Már az online változat is nagyon tetszett, ezért vettem meg a teljes könyvet. Nem csalódtam benne, egyszerű és érthetően megfogalmazott szöveg. Külön értékelném a példákat, ami még érthetőbbé teszi a “száraz” anyagot. Én az a kategória vagyok, aki régóta készítek, jó, drága gépekkel, iszonyatos képeket. Ebbe untam bele, és kezdtem el utána nézni a megoldásnak. Számomra nagyon nagy segítség volt ez a könyv. Köszönöm!

Á. Zsuzsanna

Vásárlói vélemény – anonim

Remek kis e-könyv. Már van DSLR gépem csak a tudás hiányzott a használatához. Ebben a könyvben megkaptam azt a tudást amire szükségem volt a használathoz. Most már nem vaktában lövöldözök 😉

Vásárlói vélemény – anonim

Nagyon hasznos kis könyv, könnyen gyorsan lehet belőle tanulni. Strukturált, igy mederbe tereli a sok infot. Ajánlom másnak is!

Vásárlói vélemény – F. János

Legelső fényképezőgépem mellé vettem meg a könyvet, mert elvesztem a gép menüjében. Csak automata módban fotóztam. Nem tudtam melyik beállítás mire való, mire van hatással. A könyvek elolvasása után kitisztult minden. Most már csak Kreatív üzemmódokban fotózok, és a képek megkomponálására is sokkal több figyelmet fordítok. Tömören, érthetően benne van minden, amire egy kezdő fotósnak szüksége van! Pár óra alatt kiolvasható, és sokat lehet általa fejlődni!

F. János

Vásárlói vélemény – Tamás

Kedves Dániel,

korábban több hasonló témájú könyvet is elolvastam, és eddig a legjobb tanács amit kaptam, hogy készítsek sok képet és csak keveset mutassak meg másoknak… Most egyszerű és könnyen alkalmazható, világos tanácsokat kaptam, hogy azokat a képeket készítsem el amiket szeretnék és ne az “ahogy sikerült” képek közül válogassam a vállalhatókat. 101%-ban elégedett vagyok a könyvvel, pontosan azt kaptam amit vártam.

Üdv
Tamás

Vásárlói vélemény – S. Ferenc

Kedves Dániel,

A könyvedből jó pár olyan dolgot tanultam, amik segítségével tudatosabban fogok tudni a jövőben fotókat készíteni. Volt pár dolog, aminek most értettem meg az elméleti hátterét. Hangsúlyozod az oldaladon, hogy főleg kezdőknek íródott, de szerintem haladóknak is bőven van benne új információ. Pár éve hobbi szinten már fotózgatok egy bridge géppel, szóval tisztában voltam az alapokkal, ennek ellenére jó volt olvasni a könyved, hasznos kis összefoglalót adott!

Üdvözlettel:
S. Ferenc

Vásárlói vélemény – Kovács István

Termeszetjaro vagyok, sok kepet keszitettem, keves sikerrrel. A konyv nagy segitsegemre volt. Kozerthetoek az ismertetesek, magyarazatok az abrak, kepek.

Mar nem a mennyisegre hajtok, igyekszem megkomponalni a kepet. A fotozassal ismerkedoknek nagyon hasznos ismereteket nyujt. Kosszonom a kiegeszitest is.

Koszonettel:
Kovacs Istvan

Vásárlói vélemény – Sz. Mária

Kedves Dániel!

Köszönöm szépen a könyvet, amely nagyon tetszett. Egyszerű a nyelvezete, olvasmányos és igen hasznos! Sokat lehet belőle tanulni. Nekem leginkább az egyszerű, de mégis érdekes fotózási tippek, látásmódok, ötletek tetszenek benne.

Megváltoztatja az ember látásmódját.

Üdvözlettel: Sz. Mária

Vásárlói vélemény – P. Attila

Kedves Dani,

Köszönöm a könyvet, nagyon kíváncsi voltam rá, így egyből végig is olvastam. Legjobban az tetszett benne, hogy nincs tele érthetetlen szakmai magyarázatokkal. A kompozíciós ötletek kinyitják az ember szemét.

Üdv.: Pintér Attila

Vásárlói vélemény – L. Ildikó

Kedves Dániel!

Megkaptam és végigolvastam a fotózásról szóló e-book-ot.
Nagyon tetszett, ez az első e-book, ami megérte az árát 🙂 (Sőőőt!)
Eddgi nem foglalkoztam még fotózással (max. olyan szinten, hogy megnyomtam a gombot), így a könyvből nagyon sok minden új dolgot tanultam. Remélem a gyakorlatban is fogom tudni hasznosítani. Így első olvasás után majdnem biztos vagyok benne:)

További sok sikert és olvasót kívánok!

L. Ildikó

Vásárlói vélemény – N. Imre

Kedves Dániel!

Mielőtt megvásároltam volna a könyvedet még azt sem tudtam, hogy milyen fényképezőgépet vegyek. A könyved segítségével a nulla tudásomról 1 hét alatt részletesen megismertem a fotózás alapjait, amivel már el lehet kezdeni érdemben is gyakorolni ezt a tevékenységet. Már tudom, hogy mit és hogyan kell állítani a fényképezőn ahhoz, hogy a kívánt képminőséget elérjem, illetve mire kell odafigyeljek, hogy a képeim ne vesszenek el az átlagos képek tengerében. Természetesen idő kell, míg az ember a megszerzett tudást kamatoztatni tudja, ez már csak rajtunk múlik.

Még egyszer nagyon köszönöm!

N. Imre

Vásárlói vélemény – anonim

Szerintem a könyv teljesen elegendő az alapok megismeréséhez. Nagyon jól betölti a célját. Hasznos gyűjtemény!

A vásárlók által kitöltött kérdőív eredményei:

Írd meg Te is a véleményed!

Neved: (nem kötelező teljes név)

Email címed: (nem fog megjelenni)

Véleményed: